Ny kundcentrerad produktportfölj

Kund: Ztable

Kolla gärna här: uc.se

UC har en lång och välrenommerad verksamhet inom Kredit- och Marknadsinformation i Sverige. I stort sett alla svenska medborgare har kommit i kontakt med UC och i en digital värld där allt flera söker att hitta värden och affärsmöjligheter genom dataanalys så blir deras tjänster än mera relevanta. Esatto har hjälpt UC Marknadsinformation att ta fram en helt ny digital tjänte- och produktportfölj med deras kunders behov och beteende i fokus.

Ztable grundades sommaren 2016 och har sedan starten jobbat tillsammans med Esatto kring såväl framtagande av koncept och innehåll som design, UX och teknisk utveckling.

Appen lanserades i mitten av juni 2017 och fick under de första två månaderna cirka 17 000 nedladdningar. Första dagarna efter lanseringen var appen en av de tre mest nedladdade på app-store i Sverige. Trots den snabba användartillväxten har det inte varit några problem med appens stabilitet.

– Vi är väldigt imponerade av Esattos kunskap och leveranskapacitet, från framtagande av prototyp till teknikval och genomförande. Genom att vi fick tillgång till ett helt team med stor erfarenhet så kunde utvecklingen ske effektivt och med hög kvalitet. Nu har vi en skalbar och flexibel plattform som vi kan bygga vidare på, säger Ingrid Sundqvist, vd på Ztabler AB.

Ingrid Sundqvist, Erica Hjertén & Totta Ogander

De sociala funktionerna är utvecklade på plattformen Episerver Social, en molntjänst som gör det möjligt att skapa upp ett socialt universum utifrån de enheter man själv väljer. För användarhanteringen använder vi en molntjänst från Auth0.

Ztable antogs i augusti 2017 till Sting Accelerate – ett acceleratorprogram för Stockholms mest lovande startups. 

Esattos medarbetare Johan
Johan Sjöström, Affärsutvecklare johan.sjostrom@esatto.se, +46 730 70 08 31, LinkedIn
 • En bild med grön bakgrund som symboliserar hur vi har jobbat med Episerver och React
  React och Episerver: Är vi där än?
 • darksocial_AW_Coverbild_1080x1080_web.png
  Dark Social AW 26 april
 • mats
  Esatto deltar i Good Tech Hack
 • Fyra händer med knutna nävar som möts i mitten
  Mixat kund- och leverantörsteam
 • Esattos medarbetare Johan
  Riskerna med Business Model Canvas
 • Custellence logga
  Custellence - från insikt till handling
 • Tre av esattos medarbetare
  Esattos karriärsite
 • Episerver logga
  Episerver – konkurrensfördel