Nearshoring och distribuerade team - ett vinnande koncept!

Välkommen på vårt frukostseminarium den 17 oktober där LRF Media berättar hur de kunnat höja leveranshastigheten och hur de bemött svårigheterna att hitta riktigt bra utvecklarkompetens.

Som du kanske redan vet slog vi upp dörrarna i Krakow för ganska exakt två år sedan och har idag 20 personer på plats. Under denna tid har vi format vårt sätt att arbeta tillsammans, dels internt mellan Esatto-kontoren, men framförallt med våra kunder.

Under frukostseminariet kommer vi, tillsammans med LRF Media, berätta hur vi har format ett vinnande arbetssätt - ett distribuerat agilt utvecklingsteam där det dagliga leds av LRF Media.

Vi kommer även att prata om hur vi vid uppstarten, för drygt ett år sedan, hanterade de risker vi kunde förutse. Och hur vi arbetar dagligen för att skapa en delaktighet och närhet mellan samtliga i teamet. Men framförallt kommer vi att berätta om de vinster LRF Media ser med samarbetet, exempelvis kontinuitet, skalbarhet och ekonomi. Vi vågar påstå att vi har en riktigt win-win-situation!

På scenen kommer ni att se Åsa Östlund, Head of Development på LRF Media tillsammans med Dawid Liszka, Managing Director på Esatto Krakow.

När? Torsdagen den 17 oktober 8.00 - 8.45 (frukost från 7.40)
Var? Esattos Stockholmskontor, Drottninggatan 94, 5 tr.
För vem? Utvecklingschefer, produktägare, IT-chefer, Chief Digital Officer’s, COO, Digitala ledare.

Bjud gärna med en kollega, se bara till att hon eller han också anmäler sig nedan.

Vi hoppas att vi ses – välkommen!

 

Har du frågor, eller vill veta mer innan du anmäler dig, kontakta Magnus Kerner.