PRECIS, EXAKT, GENAU, ESATTO!

Att Esatto betyder exakt på Italienska är ingen slump. Vi levererar allt från digitala strategier till färdiga koncept med tillförlitlig precision. Alltid med ett charmigt leende på läpparna.

Precis var det någon som sa, genau replikerade en annan, exakt mumlade en tredje. Det blev tyst en stund. ESATTO! Alla var eniga. Det betydde ju allt det där, fast på Italienska. Ett perfekt namn på en digitalbyrå med förkärlek för precision, punktlighet och just Italien. Vår filosofi är charmigt enkel - det ska vara roligt att jobba hos oss, och med oss. En befriande inställning som ger oss glädjen och passionen vi behöver för att kunna leverera enligt, och inte heller sällan, över förväntan.

FÖR OSS KOMMER DIGITALT I FÖRSTA HAND

Däremot frågar vi oss alltid innan vi bygger något digitalt om vi har förstått vår kunds affär till punkt och pricka. Vi tror nämligen att den snabbaste vägen till ett bra resultat går via en noggrant uttänkt digital strategi. Något som dessutom lägger en bra grogrund för långsiktiga relationer tillsammans med våra kunder. Vilket vi såklart gillar. Kanske framförallt eftersom de där verkliga wow-vi-har-gjort-det-här-tillsammans-resultaten ofta dyker upp i samband med våra lite kontinuerliga och långsiktiga samarbeten.

VI HAR NÅGRA AV LANDETS FRÄMSTA DIGITALA KREATÖRER

Vi har anställt personer med gedigen kompetens, där flertalet av oss varit verksamma sedan webben var ny. Oavsett om rollen är utvecklare, strateg, designer eller projektledare delar vi alla ett gemensamt intresse - att skapa digitala tjänster som på bästa sätt hjälper våra kunder med deras utmaningar och möjligheter. Undrar om vi inte ligger ganska bra till i Italien också, men det kan vi låta vara osagt. 

 

måltavla

ROIOIOIOI

Visst, vi är experter på ettor och nollor. Men vi är lika resultatdrivna som digitala och har alltid fullt fokus på din affär. Räkna med Return on Investment. 

loveclients.png

Win Win

Vi har troligtvis några av världens bästa kunder. Har vi bara haft tur? Troligen inte - däremot fäster vi stor vikt vid att lära känna våra kunder och förstå varje projekts unika förutsättningar - en Win-Win.

passion.png

Passione

Italienska är busenkelt. Avsluta bara alla ord med e så talar du så gott som flytande. Passion däremot, då behöver man brinna för något. Som allt som är digitalt. Till exempele.

Profilbild på en medarbetare
Vill du veta mer om oss? Kontakta mig.
Magnus Kerner, Försäljningschef magnus.kerner@esatto.se, 0733-41 53 12, LinkedIn