Vi är Esatto

Esatto betyder exakt på italienska. Vi har alltid tyckt att exakthet är viktigt, därför blev vi väldigt duktiga på att leverera just det. I dag tror vi agilt är bästa vägen till exakt och vi tror lösning är lika viktigt som förmåga. Därför fokuserar vi mycket på just det – att stärka våra kunders egna kompetenser och förmågor.

Med människan i centrum skapar vi digitala upplevelser som gör morgondagen bättre

Vi arbetar med organisationer inom en stor mängd branscher, hela spannet från start-up till basindustri. Det de har gemensamt är att de står mitt i eller inför ett skifte, som drivs på av de många förändringstryck som formar samhället. Det kräver metoder för att förstå hur framtiden kan komma att se ut men framförallt arbetssätt för att anpassa oss till förändringar vi inte kan förutse.

Våra processer, oavsett modell, bygger alltid på kunskapsöverföring

Så jobbar vi

Layer 1TeknikDesignStrategiKommunikation
För att vara värdefull har vi enats om ett antal principer som vi försöker sträva mot. Vi tror på tvärfunktionella team, data- och hypotesdrivna arbetssätt. Vi tror att förmågor som empati och sårbarhet är viktiga och att misslyckande är lärande. Vi tror på vår kreativa förmåga och nyttjar den för att hitta många olika lösningar. Vi tror på att våga testa och att vägen fram inte är att nå en helt färdig slutleverans, eftersom allt är konstant utveckling.
 • Agila
  I en snabbt föränderlig värld behöver vi snabbrörliga processer. Korta cykler, täta leveranser och kontinuerliga feedbackloopar!
 • Sårbara
  Fail fast. Vi värdesätter en kultur som tillåter tester och misslyckanden eftersom det är så vi snabbare tar oss till bättre lösningar som verkligen skapar värde.
 • Inkluderande
  Ensam är inte stark. Och inte smartast. Därför baseras vårt arbete alltid på en kombination av vår och våra kunders gemensamma kunskaper och insatser.
 • Långsiktigt & kortsiktigt
  I våra samarbeten har vi en ambition att skapa långsiktiga resultat. Det innebär att sätta rätt riktning och rätt mål, så att man löser rätt problem, för att sedan organisera sig för rätt resultat. Där är samarbete och tillsammans en nyckel för att lyckas.

Klara, färdiga, framtid

Att lära av dåtiden och drivas av framtiden är ett mindset vi tycker är viktigt. Därför pratar vi ganska mycket om det på våra Esatto Talks. Men också i Handelshögskolans executiveprogram, i Resumés utbildningsprogram, på Berghs School of Communication, på Techarenan och på en hel massa andra ställen.

Lär känna några av oss mer

Mats Björk
Strateg
Frida Svensson
UX/UI designer och Utvecklare
Joanna Warywoda
Agil coach, Scrum Master & Projektledare
Sofia Lindahl
Content & UX-strateg

Affär
Digital transformation
Affärsutveckling
Generativ AI
Digital analys
Innovationsprocesser
Användarupplevelse
Behovsanalyser
UX- och interaktionsdesign
UI & visuell design
Användartester
Tillgänglighet
Innehållsstrategi
Teknik
Webb- och apputveckling
Systemutveckling (backend)
Gränssnittsutveckling (frontend)
Integrationer
Förvaltning
Machine Learning
Kunskapsutveckling
Agila metoder
Utbildningar
Trendspaningar
AI-rådgivning
Redaktörsstöd
Sundsvall
Stockholm
Kraków
Grundat
2013
Kollegor
85
Antal Fredrik
4
Har vi gamingrum?
Självklart