Episerver – konkurrensfördel

Digital närvaro är viktigt för alla men behovet av funktionalitet varierar. Det som däremot aldrig får variera är kravet på stabila och driftsäkra digitala lösningar. Vi delar Episervers mission - "att tillhandahålla en ledande plattform, så att våra kunder kan skapa enastående digitala upplevelser i alla kanaler."

För att vi ska kunna ge våra kunder det bästa av vad Episerver har att erbjuda vid varje valt tillfälle, så har vi sett till att ha några av landets absolut bästa Episerver-utvecklare i vårt team. Just nu är 13 stycken av våra utvecklare certifierade på Episerver CMS 7 vilka tillsammans med vårt UX-team säkerställer att vi nyttjar alla möjligheter som Episerver ger till max.

Framgång föds oftas ur ett teamarbete, vilket är fallet också hos oss. Vi har Episerver som stöttar oss till fullo och det har tagit oss till att idag vara Premium Solution Partner. Besök gärna vår sida hos Episerver.

Om vi inte lyckas övertyga er att Episerver erbjuder rätt plattform så finns alternativ. Vi gillar att arbeta med Umbraco som är ett av relativt få open-source-alternativ på Microsoft-himlen. Självklart håller vi även ögonen öppna och analyserar kontinuerligt vad de andra aktörerna gör, primärt tänker vi då på SiteCore och Adobe.

Profilbild på en medarbetare
Magnus Kerner, Försäljningschef magnus.kerner@esatto.se, 0733-41 53 12, LinkedIn
  • Episerver logga
    Episerver – konkurrensfördel
  • Custellence logga
    Custellence - Från insikt till handling
  • Personer som spelar boule
    Episerver Premium Partner