person image

Kajsa Dymling

Strategisk projektledare & moderator

Med över 15 års erfarenhet inom traditionell industri, och med roller som spänner sig från strategiskt arbete och R&D, till försäljning och marknadsföring så har Kajsa goda insikter och förståelse för hur man arbetar som en agil projektledare, men även för processarbete och verksamhetsutveckling. Detta i kombination med hennes intresse för människor och olika kulturer ger henne förmågan att bygga tvärfunktionella team med olika kompetenser och infallsvinklar som arbetar mot affärsmål, affärsresultat och skapar nytta.

Kajsas egna nyfikenhet på ny kunskap har lett till att hon ofta tar sig an moderatorrollen i våra Esattos Talks med entusiasm. Kajsa har förmågan att samla experter och specialister för att leda samtalet och diskussionerna framåt för att på så sätt kunna delge kunskap.

Bugg, salsa, och foxtrot. När det är som mest stressigt får Kajsa utlopp genom dans på kontoret. Med kombination av glädje, musik och energi, mår hon som bäst när hon har lämnar dansstudion. Men för dig som inte har rytmen, fuldans ger också energi och glädje.

Fokusområden
Strategisk projektledning
Produktägare
Moderator
Varumärkesutveckling
Workshopledning
Organisationsutveckling
Saker Kajsa har gjort
Frida Svensson
UX/UI designer och Utvecklare
es.ottase@nossnevs.adirf
Fredrik Hildebrand
Strateg
es.ottase@dnarbedlih.kirderf
Maria Enecker
UX Lead
es.ottase@rekcene.airam
Johan Axelsson
Strateg
es.ottase@nosslexa.nahoj