person image

Sophia Alhammar

Projektledare och utbildningsansvarig

Sophia är en strukturerad och kommunikativ projektledare som har förmågan att lyssna in behov och ge proaktiva råd och förslag på hur behoven kan lösas. När planer ska sättas gör hon det allra helst i team med kunden.

Hon har många års erfarenhet av olika kommunikationsprojekt men har se senaste åren arbetat mer med löpande utvecklingsarbete för våra kunder för att stötta den långsiktiga förflyttningen. Det innebär projektledning av såväl operativa arbeten i vardagen som mer långsiktiga strategier.

Sophia är en engagerad person som är nyfiken på hur hur saker kan göras bättre, och tar tag i att få det gjort.

Därför trivs hon allra bäst i agila projektmodeller där vi löpande utvärderar, förändrar och förbättrar för att få bästa resultat.

Hon är även ansvarig affärsutvecklare för utbildningar på Esatto där hon driver frågor inom allt från utbildningsutbud till kundnöjdhet. Nyfiken på våra utbildningar? Du hittar dom här!

Sophia engagerar sig mycket i samhällsfrågor och vill göra sitt för att bidra till en bättre värld för barn som har det svårt. Bland annat utbildar hon personer inom socialtjänsten som arbetar med frågor rörande omhändertagande av barn.

Fokusområden
Digital projektledare
Agil projektledare
UX
Varumärke
Strategi
Kommunikation
Digitala kanaler
Digital analys
Fredrik Hildebrand
CMO & Strateg
es.ottase@dnarbedlih.kirderf
Frida Svensson
UX/UI designer och Utvecklare
es.ottase@nossnevs.adirf
Mats Björk
Strateg
es.ottase@krojb.stam
Sofia Lindahl
Content & UX-strateg
es.ottase@lhadnil.aifos