Event

Välkommen på en ovanligt vanlig AW med Esatto

Vad gör företag som gör det bra? Och vad gör företag som gör det riiiiiktigt bra? Det kan vara stora skillnader, men också små detaljer. Tre av Esattos hjärnor delar med sig av egna tips, men också exempel på vad företag som gått från Good till Great gör annorlunda på vår AW 28 oktober. Och du är bjuden!

Hur?

Vi träffas (på riktigt!) i våra lokal på Drottninggatan 94 i Stockholm. Vi bjuder på mänskligt sällskap, god mat och dryck och givetvis kunskap.

Vad?

På AW:n kommer tre av våra kollegor, på 18 minuter var, att bjuda på spännande samtal om hur man går från Good till Great men med tre olika perspektiv.


October 28, 03:00 PM
Free
Drottninggatan 94 Stockholm

Meningen med ordet: Johan Söderberg
Skriv smartare för bättre användarupplevelser
Johan är copywriter och UX Writer med förkärlek för lösningar som bygger på starka insikter och gör skillnad för användare och varumärken. Han kommer prata om ordets roll för att nå framgång i digitala kanaler och plattformar. Och hur det på riktigt påverkar affären.

Att se kriser som katastrofer eller succéer: Camilla Nilzén
Varför vi ska fortsätta arbeta som om vi befinner oss i kris
Camilla är affärsområdeschef på Esatto och har en livslång kärlek till strategisk kommunikation. Hon kommer prata om varför vi tenderar att bli grymma under kriser, inte minst på kommunikation. Blir vi snabbare? Prioriterar vi bättre? Ökar samarbetsviljan och modet? Litar vi helt enkelt mer på oss själv när vi befinner oss i kris?

Sökmotorernas prestandahemligheter: Jonathan Edenström
Bättre användarupplevelse för bättre ranking
Jonathan är utvecklare med stort fokus på bra upplevelser för användare, sökmotorer och andra utvecklare. Han kommer prata om vad sökmotorer som Google faktiskt analyserar när det gäller UX och prestanda, hur det går att hålla koll på och åtgärda brister över tid, samt att skapa en bättre webb för alla.

Vill du komma?

Är du fullt vaccinerad? Good. Är frisk? Great! Då ses vi den 28 oktober! Ps. Inbjudan är personlig, men du har möjlighet att ta med dig upp till 2 gäster. Glöm inte att anmäla dig!
Har du frågor? Kontakta Emelie!
Emelie Kjaergaard
es.ottase@draagreajk.eileme073-670 63 39