Thoughts

Camilla Nilzén, affärsområdeschef på Esatto, kliver in i Bron Innovations föreningsstyrelse

Bron är Västernorrlands IT-kluster och digitala innovationshub som samlar över 90 privata och offentliga aktörer till samverkan för mer digital innovation genom satsningar inom innovation, tillväxt, kompetens och attraktivitet. I mitten av juni kliver Camilla Nilzén, affärsområdeschef hos oss på Esatto, in i föreningsstyrelsen.

Inför inträdet fick Camilla några frågor om vem hon är och vad hon kan bidra med.

Vem är du?

Jag är affärsområdeschef på den digitala byrån Esatto. Valet att hoppa in i ett företag som ser utveckling och förändring som en del av vardagen är oerhört inspirerande. Har jobbat i många år i Sundsvalls kommun och nu senast på SCA. Jag har min bakgrund inom kommunikation men har under de senaste åren haft förmånen att utveckla mig inom andra områden.

Vad tycker du är roligast med ditt jobb?

Att jag får möjlighet att vara med smarta och roliga människor, både kollegor och våra samarbetspartners. Att jag får lära mig saker varje dag och får dela med mig till andra, att få bidra till att stärka våra partners förmågor, skapa värde och lyckade resultat.

Varför valde du att engagera dig i Bron?

Jag har i många år verkat i regionen och brinner för att vi ska kunna vara en plats som utvecklas och där människor vill vara även i framtiden, fysiskt och digitalt. Bron har en viktig roll och är en plattform för att kunna påverka och utveckla regionen och samverkan med resten av världen.

Vad kan du bidra med i styrelsearbetet?

Eftersom jag haft förmånen att få verka i olika branscher och organisationer hoppas jag kunna bidra med idéer och perspektiv från de världar jag har verkat i. Jag vill att vi ska vara modiga och våga testa nya saker.

Vill du veta mer? Kontakta Camilla!
es.ottase@nezlin.allimac0706493339