Stuff

Esatto fortsätter växa - inleder 2021 med sex nya rekryteringar

Nytt år, nya möjligheter – en klassisk devis som blir lite extra sann för oss på Esatto i år. I linje med vår ambition fortsätter vi att växa och lagom till årsskiftet värvade vi inte mindre än sex nya kollegor till våra tre kontor. Tillsammans kommer vi att fortsätta forma framtiden med våra kunder och utveckla strategier, förmågor och metoder som behövs i det nya normala.

Bland våra nya anställda har vi tre utvecklare - Damian Szczepanski i Krakow samt Marcus Johansson och Joakim Svensson i Sundsvall. Stockholmskontoret förstärks med Yonge Kim, som tidigare jobbat med försäljning och produktutveckling på BRA – Braathens Regional Airlines. Till Stockholm välkomnar vi dessutom vår nya kravanalytiker Johanna Färnlöf, samt Karolina Lorentzon, som kommer att arbeta som projektledare. Johanna kommer närmast från Nordic Leisure Travel Group och Karolina Lorentzon från Sogeti.

"Det känns jättekul att vi kan fortsätta rekrytera trots att framtiden inte är solklar och spikrak. Vi ser att alla bolag vill bli techbolag vilket gör att den typ av kompetens vi besitter fortfarande är väldigt efterfrågad. Och kommer bli ännu mer efterfrågad framåt. Vi har kunder med ett ökat engagemang och ett samarbete som har växt sig starkare och en rad nya spännande uppdrag på G. Med dessa nya kollegor på plats kommer vi kunna vara en ännu bättre partner för framtidens digitala aktörer", säger Daniel Nilsson, VD Esatto.

Mer nyfiken? Spana in deras LinkedIn

Vill du bli en av oss på Esatto?