Esatto förstärker kompetens inom skogsindustri - rekryterar SCAs kommunikationschef

Camilla Nilzén kommer närmast från skogsbolaget SCA där hon arbetat som kommunikationschef. Nu lämnar hon SCA för en roll som affärsområdeschef hos oss på Esatto.

"Esatto är ett spännande bolag och det känns fantastisk att få bli del av ett starkt team. Medarbetarna har hög kompetens, ett brinnande engagemang och ett arbetssätt som bidrar till att kundernas egna förmågor stärks i samarbetet. Något jag ser som enormt värdefull som kund, och något jag själv fått uppleva i samarbete med Esatto under min tid på SCA.

På Esatto finns en mångfald av bakgrunder, perspektiv och kompetenser. Jag ser verkligen fram emot att få bli del av ett team som vill bidra till att utveckla samhället, sina kunder och sig själva, med både hjärta och hjärna", säger Camilla.

Camilla har en lång och bred erfarenhet av arbete med ledarskap, kommunikation, varumärken och digitala utvecklingsprojekt från stora organisationer och företag, nu senast från skogsindustrin. Den erfarenhet och kompetens hon besitter kommer vara värdefull för oss som bolag i helhet, men också i att förstärka vår satsning inom skogsindustrin där vi tror att vi kan skapa mycket värde.

"Vi har arbetat med kunder inom skog sedan vår start 2013. Naturligt då vi har ett av våra kontor i hjärtat av Västernorrland – platsen där skog och digitalisering är två styrkeområden. Det har också varit en viktig del av vår byrås identitet eftersom vi tror att trä är framtidens mest hållbara råvara. Så Camilla är en viktig rekrytering för oss", säger Daniel Nilsson, VD på Esatto.

Vill du komma i kontakt med Camilla?