Sorry!

Äggjakten för i år har avslutats. Välkommen tillbaka nästa år.
Stuff

Är inbound marketing lösningen för att bryta silos mellan marknad och sälj? Ett B2B-case från Coca-Cola European Partners.

Jobbar din organisations marknads- och säljavdelning sömlöst mot kund? Utgår arbetet från interna processer eller har ni på riktigt ett kundcentrerat arbetssätt? Allt fler verksamheter pratar om att riva sina berömda silos - och några har gjort det. Men det är inte alltid som de interna effekterna återspeglas i det externa arbetet.

Detta Esatto Talks gästades vi av Christoffer Levak som ansvarat för marknadsföring och försäljning av Chaqwa, Coca-Colas eget kaffevarumärke inom B2B. Han kommer prata om hur de förändrat sättet att organisera marknad- och försäljning. Resultatet? Rekordtillväxt!

Christoffer berättade hur de med en ny strategi fick sälj och marknad att jobba tillsammans efter köpresan, med ökad omsättning långt över snittet som resultat. 

Några delar som kommer beröras:

  • Förändringar inom digital B2B-marknadsföring de senaste åren och hur framtiden kan se ut.
  • Vilka förutsättningar som finns i en tid då köpresan förändrats mycket på kort tid.
  • Hur säljarens roll påverkats och vilka effekter och konsekvenser det ger.
  • Vad det innebär när säljtratten blivit bredare och högre på marknadssidan och kortare och smalare på säljsidan.

Talare

Christoffer Levak kommer från en roll som Marketing and Business Development Manager på Coca-Cola European Partners, med ansvarat för Chaqwas marknadsplan, portfölj och kommersiella erbjudande över samtliga kanaler. 

Han har en bakgrund med en fot i försäljning och en fot i marknadsföring och har en passion för att hitta nya sätt att skapa värde för intressenter och kunder. Ofta genom digital transformation och smartare och mer effektiva sätt att arbeta.

Han drivs av att utveckla sig själv och andra genom utbildning och inspirationsföreläsningar. Därför tog han nyligen steget in som Learning & Development Manager i Sverige och Norge på samma bolag.

Har du frågor? Hör av dig till Emelie.
Emelie Sundqvist
es.ottase@tsivqdnus.eileme073-670 63 39