Sorry!

Äggjakten för i år har avslutats. Välkommen tillbaka nästa år.
Talks

Innovation. Från modeord till överlevnad.

Enorma förändringstryck påverkar förutsättningarna för alla företags framtida existens, oavsett bransch eller kärnaffär. Digitalisering och hållbarhet tvingar företag att göra mer med mindre och snabbare än någonsin. Vi ser det varje dag. Taxiverksamheter börjar frakta saker istället för människor. Bilaffären blir delningsekonomin när det traditionella sättet att konsumera bil utmanas, affärsmodeller transformeras för att bli mer hållbara.

Vad gör de företagen som lyckas med förflyttningen av sin affär? Varför är det ett måste för att förbli relevant? Vad gör vi med alla skeptiker och bakåtsträvare? Hur kommer det sig att de flesta av oss är medvetna om behovet av att förnya våra organisationer, men ändå gör så lite åt det? Och hur kan du arbeta med innovation för att ta fram den potential som just ni besitter men kanske inte vet om än?

Välkommen till Esattos Talks med fokus på hur du med hjälp av innovation kan hitta potential för framtidens affär så snabbt, billigt och bra som möjligt.

I samtal med några av Sveriges starkaste profiler inom innovation

Jenny Elfsberg, Innovationschef Vinnova

Jenny Elfsberg ansvar för Vinnovas insatser inom innovationsledning. Hon har lång erfarenhet av att leda innovation och driva förändringsarbete i stora organisationer. På CV:t finns bland annat Innovation Lab på Volvo Group Connected Solutions, där hon varit chef för verksamheten i Silicon Valley.

Mattias Axelson, forskare Handelshögskolan

Mattias arbetar för att utveckla organisationers innovationsförmåga genom forskning, utbildning och rådgivning. Han är också känd med sin bok aktuella bok Dold Potential.

Mats Björk, digital strateg och podcaster

Mats arbetar som strateg på Esatto och har mer än 20 års erfarenhet av utveckling av företag i digitala sammanhang. Han driver också en av Sveriges största poddar om framtiden (Killander & Björk) och har de senaste åren samtalat med några av Sveriges mest intressanta ledare, tänkare och kreatörer.

Samtalet modereras av Kajsa Dymling från Esatto.

Innovera med Mats och Mattias. Vinn en workshop!

Nu har du en unik möjlighet att placera Mats och Mattias inom dina väggar för att arbeta med just er dolda potential. Deltar du På Esatto Talks kommer du dessutom kunna tävla om en kostnadsfri workshop. Mer information ges under och efter Esatto Talks.

Vill du prata vidare efter Esatto Talks? Vi fortsätter samtalet i Club House

Kom till rätt Club House rum HÄR

Behöver du inbjudan till Club House? Hör av dig så fixar vi!


September 07, 07:00 AM
Gratis
Digitalt i Livestorm
Emelie Sundqvist
Kommunikations- och marknadschef
es.ottase@tsivqdnus.eileme