Thoughts

Esatto vässar designerbjudandet – rekryterar Johan Söderberg från Knowit

Johan Söderberg kliver in i rollen som chef för affärsområdet Design & Communication. Han kommer närmast från Knowit Experience där han lett kompetensområdet inom design och UX.

”Det känns fantastiskt att bli en del av Esatto. Byrån är känd för att ha en bra medarbetarkultur, de jobbar tvärfunktionellt med affärsutveckling, design, kommunikation och teknik nära sina kunder och är just nu inne i en intressant utveckling där jag hoppas kunna bidra med mina erfarenheter både som ledare och som copywriter och UX-writer”, säger Johan.

Johan har mångårig erfarenhet av att arbeta med digitala användarupplevelser, strategier och kommunikationslösningar – nu senast på Knowit och tidigare bland annat på Creuna och MRM/McCann. Han har även varit på resekoncernen TUI.

På Esatto blir Johan affärsområdeschef för Design & Communication, ett av tre affärsområden vid sidan om Tech och Business Strategy. Där kommer han att ansvara för att utveckla Esattos erbjudande och medarbetare inom ett område som är en affärskritisk fråga för företag som vill stärka sin digitala närvaro och affär.

”Allt hänger ihop i en digital och global ekonomi, det märker vi inte minst då både befintliga och nya kunder efterfrågar ett byråsamarbete som kan ta sig an flera olika behov i en process. Satsningen på design och kommunikation är därför en viktig del i Esattos fortsatta tillväxtresa. Johans erfarenhet och ledaregenskaper är en väldigt välkommen förstärkning”, säger Daniel Nilsson, VD på Esatto.

Vill du prata med Johan?
Johan Söderberg
es.ottase@grebredos.nahoj070-245 33 97