Thoughts

Esatto blir delägare i Flowpass, en startup som skapar nya förutsättningar att arbeta på distans

Nya beteende och behov har förändrat sättet, och framförallt, förväntan på möjligheter att arbeta mer på distans. Distansarbetet har kommit med både positiva och negativa effekter, dock visar trenden att det nya hybrida sättet att arbeta är här för att stanna. Med framtiden i sikte startades Flowpass, en startup med ambitioner att förenkla arbetet där du är. Och vi på Esatto kommer vara en del av satsningen.

Nya sättet att arbeta: Node-working

För att företag ska kunna erbjuda arbetsmöjligheter på distans behöver kontoret och hemmet kompletteras med ett nätverk av lokala arbetsytor där anställda bor eller befinner sig. Platser där man kan socialisera, vara produktiv och arbeta ergonomiskt och säkert. Med Flowpass kan man boka plats på en kreativ lounge eller en plats med ett specifikt skrivbord. Man betalar bara för den tid platsen används. In och ut som man vill.

Vi valde att gå in som delägare i Flowpass främst för att vi tror väldigt mycket på idén om den här typen av framtidens flexibla arbetsplats, men också erfarenhet, engagemang och driv som grundarna av Flowpass har. Givetvis är det relevant att ha en digitalbyrå som partner eftersom den digitala upplevelsen kommer vara lika viktig som den fysiska.
- Daniel Nilsson, VD, Esatto

Det känns jättebra att ha Esatto ombord. Dels har vi hittat gemensamma ambitioner vilket är viktigt i ett partnerskap. Vi ser också att vi kompletterar varandras kunskap och erfarenhet bra där Esatto kommer stödja vårt fortsatta arbete med att utveckla en digital upplevelse i världsklass.
- Peter Ingman, Chief Growth Officer, Flowpass

Esattos andra startup-investering

Flowpass blir Esattos andra startup-investering. Redan 2018 blev Esatto delägare i NHI, med den digitala tjänsten Healfy, som gör att man kan kontrollera hälsan utan att behöva besöka vårdcentral eller sjukhus.

Vi tror mycket på att vara med och skapa nya digitala affärer och tjänster som går utanför vår kärnaffär. Det är bland annat så vi lär, utvecklas och influeras i våra andra kunduppdrag. Vi tror att framtiden är att hitta smarta och givande samarbeten i och med olika nätverk som man idag kanske inte ser.
- Daniel Nilsson, VD, Esatto

Relaterat

Nyfiken på att veta mer? Kontakta Daniel