Talks

Hur blir framtidens arbetsplats i Metaverse?

Metaverse kan kännas diffust. Och framför allt långt borta; ett uppkopplat universum där vi aldrig varit så långt ifrån varandra, och ändå så nära. Om, eller snarare när, Metaverse blir verklighet på riktigt för alla, vad innebär det för dig som anställd och er som företag när det kommer till framtidens kontor? Det fokuserar vi på under årets sista Esatto Talks. Buckle up! Det här blir en timme som utmanar dina föreställningar om framtiden rejält.

Vad ska vi prata om?

I oktober 2021 blev det klart att Facebook blir Meta – ett steg på vägen mot framtiden där Facebook ska bli något mycket mer än sociala appar. Facebook har som ett första steg börjat koppla samman flera av sina projekt inom AR och VR till Metaverse-konceptet som ska ge bättre möjligheter för kreatörer, artister och människor som vill arbeta, studera eller äga fastigheter på andra platser än var de bor. Men hur och varför blir Metas framtiden en viktig pusselbit för dig som anställd och för dig som arbetsgivare? Och vilka andra exempel ser vi idag från företag som ligger i framkant? Utöver spaningar om framtiden får du ta del av verkliga case från företag som är ledande inom det smarta kontoret just nu.

För vem?

Du som funderar på vilket typ av kontor du kommer sitta på i framtiden. Men också för dig som ska skapa dem. För dig som är intresserad av ämnen som ledarskap, företagskultur, affärsutveckling, tillväxt och innovation.

Gästföreläsare

Vi gästas av Peter Ingman, en välkänd varumärkesstrateg och serieentreprenör som idag driver Flowpass, en startup inom Proptech-industrin som möjliggör det flexibla kontoret på dina förutsättningar. Peter är medgrundare av MyNewsdesk och Spray och en välkänd keynotespeaker som bland annat talat på Internetdagarna, Innovation Pioneers och SIME.

Har du frågor? Kontakta Emelie!
Emelie Kjaergaard
es.ottase@draagreajk.eileme