Sorry!

Äggjakten för i år har avslutats. Välkommen tillbaka nästa år.
Talks

Framtidens IT-avdelning. Hur är den organiserad? Och kommer den ens finnas kvar?

Jobbar du på en IT-avdelning? Är det kanske till och med du som leder utvecklingen av den? Eller kallar ni det redan nu för produktutveckling? Vi med fler tror att det bara är en tidsfråga tills de förmågor som underordnats de ”traditionella” IT-avdelningarna kommer vara integrerad i andra delar av verksamheten och snarare driva affären än stötta den. Några har redan påbörjat sin förflyttning, några kommer göra det i närtid. Och frågan är – hur gör man?

I detta Esatto Talks utforskade vi frågor om teknikens roll i förflyttningen av våra företag. Kan man se IT som stöttande, kan den vara en egen IT-avdelning eller måste den integreras i verksamheten? Är det olika recept beroende på om man är en traditionell verksamhet eller till exempel en startup? Eller är vägen fram att unika förutsättningar ger unika lösningar?

I samtalet hade vi med oss Magnus Malmström som är CTO på Sandvik och Tomas Lundborg som senast kommer från rollen som Director of product på Spotify och nu är Co-founder och CTO på startupen Flowpass. Björn Sundqvist från Esatto ledde samtalet, han är en av Esattos grundare som arbetat med organisationsfrågor och ledarskap inom IT i hela sitt yrkesliv.

För vem?
Detta Talks är för dig som vill inspireras men också hitta tankar, kraft och mod för ett nödvändigt förändringsarbete dom kommande åren. Du arbetar kanske taktiskt med ert företags IT- och utvecklingsfrågor eller med övergripande affärsstrategi. Kanske har du en roll som VD, CTO, Growth Manager, produktchef eller har andra kulturbärande roller inom IT.

Har du frågor? Hör av dig till Emelie.
Emelie Sundqvist
es.ottase@tsivqdnus.eileme073-670 63 39