Stuff

Boka demo av Healfy

Healfy är en digital tjänst för hälso- och sjukvård på distans. Den är trygg, välbeprövad och ett utmärkt komplement till befintlig sjukvård. Tjänsten minskar behovet av fysiska besök och därmed risken för smittspridning på Sveriges vårdcentraler och sjukhus. Det innebär inte minst att riskgrupper slipper utsätta sig för onödig fara. Den enskilde individen kan ha koll på sin hälsa från det egna hemmet och vårdpersonal kan enkelt nyttja den mobila lösningen på äldreboenden eller i hemtjänsten.
Intresserad av en 30 minuters demo av Healfy?
Björn Sundqvist
Affärsutvecklare NHI, VD Esatto
es.ottase@tsivqdnus.nrojb073-341 53 31
Varför Healfy?
  • Säkert
  • Tillgängligt
  • Snabbt att implementera
  • Flexibel lösning
  • CE-märkt

Esatto delägare i digital sjuk- och hälsovårdtjänst

På Esatto tror vi på en digital framtid. En framtid som kan leverera en vård som är bättre, mer tillgänglig och kostnadseffektiv. I de tider vi lever i nu är vår tro ännu starkare, för aldrig nånsin har digital hälso- och sjukvård på distans varit så viktig.
2018 beslutade vi oss för att bli delägare i NHI som erbjuder flexibla och standardiserade lösningar för en digital sjuk- och hälsovård. Lösningar som är både moderna, rättvisa och kostnadseffektiva. De senaste åren har NHI utvecklat den digitala tjänsten Healfy som möjliggör att människor själva, var än de befinner sig, kan göra hälsomätningar som normalt måste göras av personal på till exempel en vårdcentral. Bland annat:
- Kontrollera pulsen
- Kontrollera blodtryck
- Ta blodprov

Hälsovård på distans kan vi göra hur bra som helst – det är bara vår egen fantasi som sätter gränserna. Vår tro och hårda arbete för att möjliggöra en mer tillgänglig hälso- och sjukvård genom att digitalisera den har under dessa tider bara förstärkts och vi tror att beslutsfattare i Sverige har möjlighet att på riktigt ta steget att förändra viktiga förutsättningar just nu.

Jonas Berggren, VD NHI

I tider som dessa är vi extra stolta över att få vara en del av den här viktiga utvecklingen. Vår förhoppning är att vi kommer kunna bidra till ett säkrare Sverige i närtid och en säkrare värld på sikt.

Björn Sundqvist. Affärsutvecklare på NHI och VD Esatto