Stuff

Kicka igång verksamhetens motivation eller ledningsgruppens tankar om framtiden med en innovationsföreläsning

Alla organisationer har dold potential som med rätt metod kan gå från just en idé till affär. Men detta är en utmaning i sig då kärnverksamheten ofta slukar både fokus och resurser. Så hur vågar man ta steget utanför boxen och skapa nya innovationer? Måste man det för att vara relevant för sina kunder i framtiden? Och vad krävs för att lyckas?

Med en energirik och inspirerande föreläsning på tema innovation får ni igång tankar och engagemang. Mattias Axelson, författare och innovationsforskare på Handelshögskolan och Mats Björk, digital strateg och framtidspoddare pratar om skillnaderna mellan olika innovationstyper och delar deras erfarenheter, tips och goda exempel. Hur kan en resa från en traditionell verksamhet till en hållbar och digital front runner se ut?

Dom delar också med sig av innovationsstrukturerna som dom ser hos andra och vet fungerar, pratar om att sätta människan i centrum för digital utveckling, ger spännande gissningar om framtiden för just er verksamhet och bransch och mycket mer.

Mer om Mats och Mattias

Mattias Axelson arbetar för att utveckla organisationers innovationsförmåga genom forskning, utbildning och rådgivning. Han är också känd med sin bok aktuella bok Dold Potential.

Mats Björk arbetar som strateg på Esatto och har mer än 20 års erfarenhet av utveckling av företag i digitala sammanhang. Han driver också en av Sveriges största poddar om framtiden (Killander & Björk) och har de senaste åren samtalat med några av Sveriges mest intressanta ledare, tänkare och kreatörer.

Se Esatto Talks där Mattias och Mats pratade om innovation tillsammans med Jenny Elfsberg, innovationschef på Vinnova

Vill du veta mer? Kontakta Björn
Björn Sundqvist
es.ottase@tsivqdnus.nrojb073-341 53 31
Just nu finns en unik möjlighet att utforska er dolda potential i en begränsad workshopserie med Mattias Axelson och Mats Björk.