Killander & Björk från Techarenan Summit 2019

Lyssna på alla avsnitten från Techarenan Summit 2019

Den Esattoproducerade podden Killander & Björk besökte Techarenan Summit 2019 och spelade in 10 riktigt fina samtal om framtiden med spännande gäster. Vi släpper dem ett och ett här nedan.

Prenumerera här om du är intresserad av samtal om framtiden!

Anders Tjernvik, Linkura

För att undvika stress vill Anders Tjernvik att vi ska lyssna på vårt hjärta. Och dessutom mäta det. Linkura bryter viktig mark för att förbättra vår hälsa!
Lyssna här

Hélène Barnekow, Microsoft

Vi tycker att Hélène är magnetisk! Men varför är det så viktigt idag? Och är inte företagsledare och förändringsledare egentligen samma jobb numera?
Lyssna här


Stefan Karlsson, EKN

Hur jobbar Stefan och hans team för att bedöma risker? Och vad händer med 40% av Sveriges BNP om det går lite dåligt på jobbet?
Lyssna här


Annie Lööf, Centerpartiet

Hur sitter teknik och politik ihop? Vad kan politiken göra för den svenska startupscenen? Och vad har Annie för förväntan tillbaka egentligen?
Lyssna här


Katarina Berg, Spotify

Spotify har hypertillväxt och har ständiga behov av nya talanger. Så hur bygger man ett företag för världens mest talangfulla människor? Katarina vet!
Lyssna här


Susanna Campbell, Norrsken

Norrsken går före. De investerar i företag som vill lösa världens stora problem. Hittills har de investerat i 16 olika bolag i en resa som bara har börjat.
Lyssna här


Emma Wiklund, Emma S

Kommer snart


Per Heyden, Polestar

Kommer snart


Chelsea Collier, Digi.City

Kommer snart


Katja Lindvall, Moving floor

Kommer snart