Sorry!

Äggjakten för i år har avslutats. Välkommen tillbaka nästa år.
Stuff

Mentorprogram för kreativa tillsammans med All of us

Rasifiering sker dagligen i samhället, det är vi medvetna om. Vi vill att alla oavsett bakgrund och utseende ska ha given plats i de kreativa branscherna.

All of us, ett nätverk som arbetar för mångfald och inkludering, lanserar nu ett mentorprogram som vi på Esatto, som specifikt Fredrik Hildebrant hos oss har blivit en del av. Programmet ger möjlighet att matchas med några av de största profilerna i branschen som verkar inom reklam & kommunikation, PR, TV & Radio, musik, mode, media, journalistik och design. Du blir coachad i ditt hantverk, stöttad i dina idéer och får hjälpen att få in en fot i branschen. Vi vet att man många gånger behöver rätt kontakter, någon som håller upp dörren, helt enkelt.

För att ansöka till karriärprogrammet och kanske få Fredrik som mentor ska du identifiera dig som icke-vit, BIPOC eller en person som rasifieras. Du ska vara under 30 år och vara verksam inom någon av branscherna som vi nämnde ovan. Du kommer att bli matchad med en lämplig mentor inom rätt område som passar dig och din kompetens.

Ansök genast för chansen till att delta och få en egen mentor. Ansökan stänger den 30 april 2021.

Ansökan sker här

Läs mer om Fredrik Hildebrand