Vår ambition - vad vi gör

Med kunskap inom teknik, användarupplevelse, affär och kompetensutveckling hjälper vi företag att skapa digitala upplevelser som bidrar till en bättre morgondag. Vi arbetar ofta och allra helst i partnerskap med våra kunder - en extern förlängning av den egna organisationen kan man säga. Men vi är också glad när vi kan skapa nytta i ett specifikt projekt eller kan förstärka med ett team i er verksamhet!

Tech: Kreativa och användarcentrerade tekniska lösningar

Vi förverkligar idéer genom kreativ och hållbar teknik. Vi är seniora utvecklare och tekniska ledare som leder, stöttar och förstärker utvecklingskapaciteten hos våra kunder. Vi rådger i såväl teknikval och arkitektur som process och organisation, är plattformsoberoende och har erfarenhet av flera olika teknik stackar.

Användarupplevelse: Upplevelser som bygger varumärke, stärker relationer och når affärsmål

Esatto kombinerar strategi, analys, design och teknik för att skapa användarupplevelser som förbättrar och förenklar vardagen för människor. Men lika viktigt som det är att göra skillnad för dina användare, är att lyfta ditt varumärke och bidra till att du når dina affärsmål.

Affär: Framtidsdriven affärs- och organisationsutveckling

Vill ni transformera er verksamhet, hitta nya affärsströmmar, utveckla era arbetssätt, få igång mer agila processer? Vi hjälper dig att utveckla er verksamhet och putta er till mer hållbar och innovationsdriven affärsutveckling.

Kunskapsutveckling: Utvecklande kunskaper, färdigheter och arbetssätt för organisationer i förändring

Våra konsulter arbetar i roller som ledare, mentorer och coacher för att stötta företag inom bland annat organisatorisk utveckling, införande av nya arbetssätt och löpande utbildning.