Det här gör vi

I grund och botten är det enkelt: Vi hjälper ditt företag att lyckas ännu bättre. Att förflytta er dit ni vill och nå era mål. Oftast kräver det en förändring inom något av fyra områden: Affär, användarupplevelse, teknik eller kunskapsutveckling – eller ibland alla fyra.

Affär

Behöver ditt företag transformera verksamheten, hitta nya affärsströmmar, eller kanske få igång mer agila processer? Vi tar er mot en mer hållbar, innovationsdriven och lönsam verksamhet – oavsett om det är en ny bolagsstrategi, en ny digital produkt, eller nya arbetssätt i organisationen som gör tricket.

Användarupplevelse

En riktigt bra användarupplevelse kan inte bara förbättra och förenkla vardagen för många människor. Den kan också stärka ditt företags varumärke och hjälpa er att nå uppsatta affärsmål. Med ett insiktsdrivet arbetssätt och en kombination av strategi, analys, design och teknik kan vi skapa digitala upplevelser som lyfter hela er affär.

Teknik

Esattos seniora utvecklare och tekniska ledare kan leda, stötta och förstärka er utvecklingsavdelning – eller helt enkelt vara den. Vi ger råd i såväl teknikval och arkitektur som process och organisation, är plattformsoberoende och har erfarenhet av flera olika teknikstackar. Med vår hjälp kan ni skapa en flexibel bas för er framtida digitala verksamhet.

Kunskapsutveckling

Den framrusande digitaliseringen utmanar och förändrar etablerade metoder, kunskaper och organisationsstrukturer. Esatto hjälper er att hänga med i svängarna. Vi kan stötta och ge råd i både strategiska och operativa frågor – i allt från omställning till investering och implementering. Hos oss finns många seniora medarbetare som gärna delar med sig av sina kunskaper i löpande uppdrag eller varför inte genom någon av våra utbildningar?

Ska vi pratas vid?