Kreativa och användarcentrerade tekniska lösningar

Vi förverkligar idéer genom kreativ och hållbar teknik. Vi är seniora utvecklare och tekniska ledare som leder, stöttar och förstärker utvecklingskapaciteten hos våra kunder. Vi rådger i såväl teknikval och arkitektur som process och organisation, är plattformsoberoende och har erfarenhet av flera olika teknikstackar.

Utveckling med agila arbetssätt

Vi arbetar med agila metoder och ramverk i våra utvecklingsprojekt, i vilken utsträckning sätter vi tillsammans med våra kunder. Under samarbetets gång så utvecklar vi samrbetet och ofta så kan våra agila coacher hjälpa till att stärka förmågor eller hjälpa till med organisatoriska förändringar som ökar effektivitet och arbetsglädje.

Agilt team, projekt eller förvaltning

Vi kan ta oss an specifika projekt, förstärka med ett agilt team eller vara er förvaltningspartner. Vårt team kan vara ett 100-procentigt tech-team eller ett tvärfunktionellt team med en blandning av olika kompetenser (så som utvecklare, UX- UI, analytiker, test, QA) baserat på syfte, mål och behov. Vi rådger gärna i vilket upplägg som passar er bäst!

Vad vill du veta mer om?

Lösningar och verktyg för webb och app

Vi har erfarenheten och kunskapen för att leverera användbara och innehållstunga webbplatser och e-handelsplatser som skapar förväntad effekt. Vi arbetar med hjälp av branschledande plattformar och verktyg för att snabbt nå resultat och för att säkra kompetensförsörjningen.

  • Vi har varit guld-partner till Microsoft i många år.
  • Vi är Optimizely Gold Partners.
  • Vi använder också andra moderna plattformar som Contentful & Umbraco.
  • Grunden för vår teknikstack är .NET/C#, React, Node.js, Azure och AWS.
  • Vi designar och levererar inbyggda appar på iOS och Android samt mobilanpassade webblösningar med ramverk som React Native och Flutter.

Vi tillhandahåller både lösningar där ett CMS är den centrala delen i lösningen eller lösningar där CMS:et är en del av en mer omfattande lösning.

Test- och kvalitetssäkring

Vi arbetar med test och kvalitetssäkring på flera nivåer. Från enhetstester och autoamtiserade end-to-end tester till validera att verksamhetskrav är testbara och redo för att ett utvecklingsteam. Vid behov genomför vi prestandatester och via partners genomför vi penetrations och IT-säkerhets tester samt audits.

System och plattform

Med en digital plattform som bas och löst kopplade moduler baserade på mikroservicearkitektur utvecklar vi nya applikationer och tjänster snabbt och utnyttjar den ständigt ökande mängden data kostnadseffektivt. Vi skapar en utmärkt grund för att fortsätta utveckla din digitala verksamhet.

Teknisk flexibilitet

Modern arkitektur måste vara flexibel för att kunna reagera på en snabbrörlig miljö. Det uppnår vi genom att arbeta med löst kopplade tjänster, mikroservicesystemarkitektur, API-gateway och använda SOLID-principer i vår utveckling. Förmågan att ha kostnadseffektiv teknisk flexibilitet är superviktigt för att skapa nya produkter och tjänster och förbli relevanta på marknaden.

Skalbarhet

Idag är molnbaserade applikationer normen och Idag är molnbaserade applikationer normen och vi har ett brett utbud av funktioner som vi kan nyttja för att skala upp och ned våra lösningar. När vi använder molnet får vi även tillgång till verktyg som hjälper oss med säkerhet och integrationer mm. De flesta molnplattformar har även moduler för AI och ML som är utmärkta att börja experimentera med. Molnet ger oss många fördelar, men det är viktigt att se till att lösningarna är konfigurerade och designade på ett kostnadseffektivt sätt.

Time to market

En snabb time-to-market-förmåga är en avgörande konkurrensfördel idag. Vi arbetar med flera principer och metoder, såsom DevOps och konfiguration, innan själva utvecklingen för att uppnå det. Vi arbetar också med proof of concepts och MVP:er för att säkerställa att vi kan få ut affärsvärde till slutanvändarna så snart som möjligt. Tillgängliga verktyg som applikationer utan kod och low-code kan påskynda affärsutvecklingen och minska klyftan mellan företag och teknik.

Något du funderar på?

Vill du veta mer om hur tekniska lösningar kan hjälpa ditt företag?
Kontakta Björn
Björn Sundqvist
Affärsutvecklare
es.ottase@tsivqdnus.nrojb073-341 53 31
Se mer techrelaterat på vår hemsida
Se mer av våra tjänster