Kreativa och användarcentrerade tekniska lösningar

Vi förverkligar idéer genom kreativ och hållbar teknik. Vi är juniora och seniora utvecklare och tekniska ledare som leder, stöttar och förstärker utvecklingen hos våra kunder. Vi rådger i såväl teknikval och arkitektur som process och organisation, är plattformsoberoende och har erfarenhet av de flesta tekniska plattformarna.

Utveckling med agila arbetssätt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam accumsan imperdiet felis quis pulvinar. Ut convallis est velit, vel mattis dolor rutrum sit amet. Aliquam finibus, ligula vitae hendrerit viverra.

Agilt team, projekt eller förvaltning

Vi kan ta oss an specifika projekt, förstärka med ett agilt team eller vara er förvaltningspartner. Vårt team kan vara ett 100-procentigt tech-team eller ett tvärfunktionellt team med en blandning av olika kompetenser (så som utvecklare, UX- UI, analytiker, test, QA) baserat på syfte, mål och behov. Vi rådger gärna i upplägg!

Exempel på projekt

Exempel på agilt team

Exempel på förvaltning

Exempel på Nearshore tech-team

Lösningar och verktyg för webb och app

Vi har erfarenheten och kunskapen för att leverera användbara och hanterbara innehållstunga webbplatser med hjälp av branschledande plattformar och verktyg.

  • Vi har varit guld-partner till Microsoft i många år.
  • Vi är Optimizely Gold Partners.
  • Vi använder också andra moderna plattformar som Contentful & Umbraco. Grunden för vår teknikstack är .NET/C#, React, Node.js, Azure och AWS.
  • Vi designar och levererar inbyggda appar på iOS och Android samt mobilanpassade webblösningar med ramverk som React Native och Flutter.

Vi tillhandahåller lösningar där CMS är den centrala delen i lösningen eller del av en mer omfattande lösning.

Test- och kvalitetssäkring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean in sem dapibus, aliquet enim non, ornare erat. Integer lacinia nisi eu rutrum accumsan. Praesent sagittis diam eu nibh sodales, sed porta metus pharetra.

System och plattform

Med en digital plattform som bas och löst kopplade moduler baserade på mikroservicearkitektur kan du utveckla nya applikationer och tjänster snabbare och utnyttja den ständigt ökande mängden data kostnadseffektivt. Du kommer att ha en utmärkt bas för att fortsätta utveckla din digitala verksamhet.

Teknisk flexibilitet

Modern arkitektur måste vara flexibel för att kunna reagera på en agil miljö. Det uppnår vi genom att arbeta med löst kopplade tjänster, mikroservicesystemarkitektur, API-gateway och använda SOLID-principer i vår utveckling. Förmågan att ha kostnadseffektiv teknisk flexibilitet är superviktigt för att skapa nya produkter och tjänster och förbli relevanta på marknaden.

Skalbarhet

Idag är molnbaserade applikationer normen och vi har ett brett utbud av funktioner som vi kan nyttja för att skala upp och ned våra lösningar. När vi använder molnet får vi även tillgång till verktyg som hjälper oss med säkerhet och integrationer mm. De flesta molnplattformar har även moduler för AI och ML som är utmärkta att börja experimentera med. Molnet ger oss många fördelar, men det är viktigt att se till att lösningarna är konfigurerade och designade på ett kostnadseffektivt sätt.

Time to market

En snabb time-to-market-förmåga är en avgörande konkurrensfördel idag. Vi arbetar med flera principer och metoder, såsom DevOps och konfiguration, innan själva utvecklingen för att uppnå det. Vi arbetar också med proof of concepts och MVP:er för att säkerställa att vi kan få ut affärsvärde till slutanvändarna så snart som möjligt. Tillgängliga verktyg som applikationer utan kod och low-code kan påskynda affärsutvecklingen och minska klyftan mellan företag och teknik.

Se mer techrelaterat på vår hemsida